Leadgenerálás: ismerd meg a Leadberry-t

Leadberry logo - a leadgenerálás eszköze

Leadgenerálás felsőfokon: ismerd meg a felhőalapú leadgyűjtő megoldást, amely a Google Analytics-hez csatlakozva segít a weboldalad látogatóit potenciális ügyfelekké alakítani.

A magyar fejlesztésű Leadberry a Google Analytics hivatalos partnere, amely elemzi a látogatóidat, és megpróbálja beazonosítani, hogy milyen vállalkozás képviselői. Ez azt jelenti, hogy magát a személyt nem, de a céget megmutatja. Ezen felül megpróbál minden publikus kapcsolati adatot összegyűjteni ezekről a vállalkozásokról.

Megmutatja a vállalkozások kapcsolati adatait, közösségi elérhetőségeit, hogy a látogatók mely oldalakat tekintették meg, milyen relevanciaértékeik vannak, mennyi időt töltöttek a látogatás során, és további információkat.

Beállíthatsz egyedi jelentéseket és email értesítéseket, hogy a sales kollégáid azonnal le tudjanak csapni a releváns leadekre.

5/5
“A RisingStacknél azért használjuk a Leadberry-t, hogy automatizáltan szerezzünk lead-eket. Ez rengeteg időt megtakarít. IMÁDOM a Leadberry-t!”
Zoltán G.
RisingStack, BizDev & Growth Hacker
“A Leadberry egy tökéletes lead generáló eszköz, amelyet minden sales csapatnak használnia kellene. És ha valamiben segítség kell, a support csapatunk gyorsan reagál.”
Rita T.
JLL

Kattints most és próbáld ki 14 napig ingyen, kockázat nélkül!

B2B leadgenerálás: így működik…

Képzeld csak el a következő szituációt: pontosan látod, hogy milyen cégek böngészik a weboldalad. Mit kezdenél ezzel az információval? Például átadhatod az értékesítőknek, akik a hagyományos hideghívás helyett már egy előre elkészített koncepció mentén tudják indítani a telefonbeszélgetést, megkeresést. Látni fogod azt is, hogy milyen aloldalaid tekintették meg. Innentől már az is világos lesz, hogy milyen problémára kerestek megoldást. 

A Leadberry egészen új távlatokat nyit az értékesítésben és a marketingben, a hideghívásokban és a B2B leadgenerálás területén. Segítségével gyakorlatilag meg tudod fordítani a vevőszerzés folyamatát. Na, ez a leadgenerálás magasiskolája.

Ráadásul a fenti gombra kattintva 14 napig díjmentesen, minden kockázat nélkül tesztelheted a megoldást. A Leadberry automatikusan csatlakozni fog a Google Analytics fiókodhoz, így programozói tudásra sem lesz szükséged.

Próbáld ki 14 napig kockázat nélkül és hozz ki többet a vállalkozásodból!