Dropshipping jelentése

Dropshipping jelentése és az 5 legjobb megoldás

Reklám

Mi a dropshipping jelentése?

A dropshipping jelentése egy olyan e-kereskedelmi üzleti modellt takar, ahol az eladó és a vevő között egy közvetítő webshop is szerepet kap. Ez a szereplő akár Te is lehetsz, méghozzá pofonegyszerűen.

Dropshipping jelentése
Dropship üzleti modell

Ehhez mindössze egy olyan webshopra van szükség, amely képes kiszolgálni egy dropship modult. Több ilyen is létezik: 

 • vannak a WordPress e-kereskedelmi pluginjához (woocommerce) csatlakozó megoldások
 • létezik egyedi rendszer (pl. a Volusion), amely havidíjas webshop dropship motort ad
 • és egyéb webshop motorokhoz csatlakozó megoldások

Dropshipping jelentése a gyakorlatban

Akinek van egy kis affinitása az online világra, annak gyerekjáték lesz egy dropshipping üzletet felépítenie. A modell lehetővé teszi, hogy a legtöbb, egyébként komoly fejfájást okozó tényezőtől meg tudj szabadulni: nem kell raktárkészletet tartanod és nincs bajlódás a logisztikával. Neked mindössze a marketinggel és később, ha beindult a bolt, akkor az ügyfélszolgálattal és a konverzió növelés módszereivel kell foglalkoznod. 

Ráadásul az igazán nagy szolgáltatók rengeteg tréninganyagot és tudást biztosítanak ahhoz, hogy megértsd, hogyan kell felépíteni egy ilyen üzletet és mi is a dropshipping jelentése igazából.

Sőt: a top dropship szolgáltatók még akár a webshopod is elkészítik, így Neked tényleg már alig marad teendőd.

Akik már évek óta tudják, mi a dörgés – top 5 szolgáltató

Ismerd meg a legjobb dropship szolgáltatókat:

 1. AliDropship

Az AliDropship az egyik legmegbízhatóbb dropship megoldás, amelyet világszerte több tízezer vállalkozó használ, és ez a szám naponta növekszik. Kétféle megoldást biztosít: vagy Te magad készíted el a weboldalt (WordPress-re), vagy elkészítik Neked egy egyszeri díjért. Rengeteg tippet és tudást adnak, hogy még gyorsabban profitálhass. Nekem bejött.

 

Érdekel? Kattints és nézd meg most!

 

 1. Salehoo

A SaleHoo egy havidíjas szolgáltatás, amely ellenőrzött és megbízható kereskedőkhöz enged be. Azoknak kiváló, akik az Ebay-en, vagy az Amazonon szeretnének értékesíteni dropshipping modellben. A rendszer ráadásul segít megtalálni a megfelelő termékeket, így csökkentheted a kockázatod.

Dropshipping jelentése - Salehoo
A Salehoo tudja, mi a dropshipping jelentése

 

 

 1. Woodropship

A dropshipping jelentése megértéséhez több területen el kell mélyülni. Ilyen az online marketing, a weboldalak felépítése, és így tovább. A Woodropship fejlesztői nem bízzák a véletlenre a dolgot: mindössze 99 dollárért kész webshopot kapsz, egy automata rendszert, és egyhavi előfizetést is közel 30 dollár értékben. Így minimális befektetéssel komplett dropship weboldalad lesz.

Nézd meg most!

 1. Volusion

A Volusion egészen egyedi a dropship szolgáltatók piacán, ugyanis teljesen saját webshop motor rendszert biztosít előfizetőinek, ráadásul nem is drága. Mind közül ez talán a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás. 

Ráadásul 14 napig ingyen tesztelhető…

 

Próbáld ki most és vágj bele az online kereskedelembe!

 

 1. Dropified

Funkciókban gazdag dropship megoldásról van szó, amely Shopify és Woocommerce webshopokhoz is tud csatlakozni. Teljesen automatizáltan kezeli a megrendeléseket, így rengeteg adminisztrációt le tud venni a válladról.

14 napos próbaváltozat itt is van, ezért kockázat nélkül ki tudod próbálni.

 

Most már tudod, mi a dropshipping jelentése, de…

indítottam már több ilyen oldalt is, ezért ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan kommentben, vagy emailben!

 

2 comments

 1. Angyal

  Ezt a AliDropship nem értem, miért rendelne tőlem bárki drágábban mint az Aliexpress rol. Azert ma már nem olyan nagy titok hogy az Aliexpress létezik nem ugy mint 5-10 éve. A másik ha rendel is valamit és az uj törvények szerint majd vám és áfa köteles lesz akkor nem fog majd csodálkozni ezen a vevő, hogy rendelt egy termket 10 dollárért és utána még kifizetetnek vele egy csomo mindent

  1. Marketing Gábor

   Szia, Angyal! Jogos a felvetés, valóban sokan használják már, és az új szabályok miatt várhatóan vissza is fog szorulni a használata. De két szempontot mutatok, amikor a cikket írtam: 19-ben még picit más volt a helyzet, plusz van több shopom is, ahonnan jöttek már rendelések. Az egész a megfelelő kommunikáción és a pozícionáláson múlik. Ha jól meg van határozva az értékajánlat, valamint a célcsoport, és jó a marketing, akkor még tud működni. Az árba illik belekalkulálni minden költséget, a váratlan kiadások csődbe is vihetik a vállalkozást.

Leave a Reply

%d bloggers like this: