Rólam – Mike Gábor, marketing elemzés, tanácsadás

Mérés, elemzés, optimalizálás – ez a MEO, amely alapjait képzi a marketing szemléletemnek. Mike Gábor vagyok, marketing tanácsadó. 

Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek a hazai KKV-knak és marketinges kollégáknak a még jobb eredmények elérésében. 

Az adatok jellemzően már rendelkezésre állnak Nálad – én segítek abban, hogy információvá tudd alakítani őket.

Tarts velem a tanulás útján és biztosíthatlak, hogy komolyabb erőfeszítések nélkül is többet ki tudsz hozni vállalkozásodból

Idestova egy évtizede foglalkozom marketinggel, kommunikációval, és egy csipet értékesítéssel. Hazánk talán egyetlen olyan marketing ügynökségével működöm együtt, amely valóban lefedi a marketing teljes spektrumát, házon belül. A különböző szakterületekből származó tapasztalat, megszámlálhatatlan tárgyalás, adat és információ lehetőséget adott számomra, hogy feltárjam a mérési hiányosságokból származó problémákat, azokra pedig hatékony választ tudjak adni. 

Pontosan látom, hogy egy megfelelően beállított mérési rendszerrel, néhány egyszerűen kezelhető szoftverrel és az adatok információvá alakításával brutális eredményeket lehet elérni.

Confirmation Code: GDFBFFBF22101101